Националът и футболист на Селта Петър Занев заяви, че ще се бори за мястото си в тима, въпреки че напоследък получава все по-малко шанс за изява от новия наставник Лопес Каро.

Бившият играч на Литекс бе привлечен в тима от  Христо Стоичков.

„В последните мачове не вземам редовно участие , тъй като тук конкуренцията е твърде голяма и новият наставник не ми гласува доверие”, коментира Занев в специално интервю за Гонг.

„Старая се обаче на тренировките да покажа, че имам място в състава. Когато дойде новият треньор знаех, че ще ми бъде трудно, тъй като Христо Стоичков ми даваше повече шанс за изява”, каза още бранителят.

Занев допълни, че е бил приет доста топло от новите си съотборници след трансфера си от Литекс.

„Голяма разлика в тренировките в Литекс и тук няма. Все пак в Ловеч наставник беше Люпко Петрович. Нямам никакви проблеми. Новите ми съотборници ме приеха много добре. Излизаме заедно, канят ме на кафе. Колектива изобщо е много добър. Мечтата ми беше да играя в Испания и не съжалявам, че дойдох тук”, продължи Занев.

В последния кръг от испанската Сегунда дивисион Селта постигна важна победа с 1:0 над единия от лидерите в първенството Спортинг Хихон.

„С тази победа възродихме шансовете си за завръщане в Примера дивисион”, коментира защитникът.

Той също не пропусна да сподели няколко думи относно бившия си наставник Христо Стоичков: „Със Стоичков нямах никакви проблеми. Не мисля, че е толкова лош човек, колкото някои хора го изкарват.”