Коледа, футболът е малко, но от сърце. Погледите са насочени към Острова. За огромна радост има какво да се види и от българска страна. Мартин Петров и Бербатов засенчиха любимеца на децата от онази реклама - Супер Любо.

Крилото на Манчестър Сити показа свръхестествени неща навръх Стефановден. Десният защитник на Блекбърн е със сериозно усукване на кръста. Нищо чудно човекът да е поел пътя към Грузия след снощната гавра.

Като цяло играта на Мартин срещу Блекбърн, а и в много други мачове на Сити, буди възхищение. Българският национал вече официално е лидерът на „гражданите”. Само може да се чудим, какво щеше да е, ако Божинов не се беше контузил.

Той носи подаръци! Не, той раздава подаръци /отлични пасове/! Мартин влезе в ролята на добрия старец, който пуска топката на две педи от голлинията. Вчера видяхме, че Бианки от Сити не може да я засича. Ами, ако там беше асът на Тотнъм?

Бербатов продължава да събира въздишки с елегантните си изпълнения. Таранът е сред хитовете в коледната сесия на Албиона. Дербито с Арсенал гарантира, че този трансферен прозорец може и да ни донесе голямата новина.

Колкото и Бербатов да се прави на скромен, предложения има и то откъдето трябва. Всичко е въпрос на преговори.

Той е дебел. Не, той не е дебел! Просто му е дебела цената. Изобщо, за футболистите в Англия новогодишни празници не съществуват. Те са орисани да играят ролята на подаръци. Опаковани в различни фланелки, радват хората, които или ги подкрепят от трибуните, или като нас от малкия екран.

Тази зима привилегията е и за зрителите в България. Кеф ти Манчестър Сити, кеф ти Тотнъм. Алтернатива няма, българското първенство ще дойде заедно с щъркелите…