Новият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев показа самочувствие и сподели в първото си интервю пред местните медии, че покаже на всички, които го критикуват, че грешат в преценката си.

Голяма част от обществото в Босна не приема назначението на Петев. Той бе избран от местната федерация пред местния любимец Сергей Барбарес.

„Следвах всичко,което се пишеше и не разбирам тези хора, но тези критики са по-скоро моят мотив да постигнем добри резултати. Ще се опитам да успокоя всички, които смятат, че не трябва да бъда селекционер на Босна. Надявам се, че с резултатите ни ще им покажат, че са грешили”, сподели Петев.

„Най-важното е да създадем положителна атмосфера в тима. Ето защо ще посетя лично всеки един играч и ще разговарям открито с тях преди да се съберем официално, защото само така можем да се надаваме на успех”, каза още той.

„Не мога да приема резултатите, които тимът на Босна и Херцеговина е имал през миналата година. Невъзможно е отборът да не е постигнал никакви победи с тези играчи. Не е нормално Босна да записва такива резултати като миналата година. Ще трябва да направим анализ и да разберем какъв е бил проблемът, за да го отстраним навреме и да сме готови за първите мачове”, допълва Петев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.