Българският футболист на Енерги Станислав Ангелов посети болницата в турския курорт Анталия, където германският отбор провежда своя подготвителен лагер.

Бившият футболист на Левски получи контузия във вчерашната контролна среща на „червено-белите” с Карл Цайс Йена, загубена от първодивизионния германски тим с 1:2. Пелето пропусна сутрешната тренировка на тима от Котбус, тъй като се наложи да премине медицински преглед в местна клиника. „Това беше необходимо и за психическото състояние на футболиста. Ако той знае, че няма никаква травма, ще се натоварва повече и ще дава всичко от себе си”, заяви лекарят на отбора д-р Тамке.

Прегледът обаче установи възпалена става в левия крак на българския национал. Утре Ангелов ще тренира на облекчен режим, а едва след това треньорският щаб ще реши, дали ще може да започне пълноценни занимания. Засега обаче в лагера на Енерги въобще не става въпрос за завръщане на Пелето обратно в Котбус – по всяка вероятност халфът ще остане в Анталия заедно със съотборниците си.