Българският национал Станислав Ангелов разкри пред Гонг, че му е много тежко от факта, че Енерги Котбус е в дъното на класирането. „Доста ми е тежко, защото не съм свикнал да падам толкова често. В живота е така, има хубаво, има и лошо, не всичко е розово. Един мъж трябва да е готов на всичко, във всяка една ситуация”, коментира бившият играч на Левски.

Ангелов допълни, че не е изплашен преди предстоящата среща с Байерн Мюнхен. „От какво да ме е страх? Ние губим от много по-непретенциозни съперници. Няма, какво да губим, ако паднем от Байерн. Аз лично излизам за победа, не знам как е с другите момчета и треньорите”.

Универсалният Ангелов сподели, че и в Германия често сменя позицията на, която играе. „Почнах десен защитник, след това играх и лях. В последната среща пък ме пуснаха като десен халф, почти крило”.

„Мисля, че Отмар Хитцфелд не се интересува, като какъв ще играя срещу Байерн. Мен също не ме вълнува дали ще играя срещу Рибери”, каза не без самочувствие футболистът на Енерги Котбус.

„Чак някаква кой знае, каква връзка не поддържам с момчетата от Левски. Чуваме се и се виждаме на лагерите на националния отбор. Може би е така и заради мен. Съжалявам, че е така, защото имам много приятни спомени с тези момчета. Положението е такова, че ако сме много близки за тях няма да е добре”, заяви загадъчно Станислав Ангелов.