Българският национал Станислав Ангелов заяви в интервю за Гонг, че знае за разговори със Селтик, свързани с евентуалното му преминаване в шотландския гранд.

„Доколкото знам, има някакви разговори. Не ми е ясно дали са взели някакво решение в Селтик. Предполагам, че тези неща ще се изясняват във времето”, призна Ангелов.

„Фали Рамадани изобщо не ми е мениджър. С него имахме някаква договорка, за да ми помогне, но не ми е мениджър. Не съм го чувал от 40 дни. Не ми се е обаждал нито веднъж, откакто е отворен трансферния пазар. Нито веднъж не е дошъл в Котбус, за да се интересува от ситуацията, свързана с мен. Той не работи за моите интереси, това не се е случвало в нито една ситуация. Така че, този човек не ми е мениджър”, отсече Станислав Ангелов в интервюто си за Гонг.

„Контактът ми с Рамадани е просто приятелски, отново ви казвам, че не ми е мениджър. Не знам защо се изказва за неща по мой адрес”, продължи по темата Пелето.

„Нямам представа какви са шансовете да премина в Селтик. Ръководителите от шотландския клуб си взимат решенията. Рамадани не движи този въпрос. Съвсем други хора и самият аз си движа нещата, за да си подредя съдбата”, отбеляза полузащитникът.

Националът на България допълни, че има интерес от страна на Амкар, както Гонг писа първи. Според Ангелов обаче, офертата, която руснаците са пратили, едва ли ще задоволи претенциите на Енерги Котбус.

„Чувам разни работи за интерес и на други клубове, но нищо не е сериозно. Ако има нещо такова, ще се разбере. Говорих със Стилиян Петров, но не конкретно за Селтик. Ние си имаме приятелски отношения. Разговаряхме преди няколко дни, не беше чак толкова скоро”, сподели бившият футболист на Левски и ЦСКА.

„Сега си тренирам сериозно в моя клуб Енерги Котбус. Имам договор, изненадан съм от отношението на треньора, който се държи отлично с мен. Даже в последната контрола бях капитан на отбора, което беше голяма изненада”, завърши Станислав Ангелов изказването си за Гонг.