Българският футболист на Енерги Котбус Станислав Ангелов заяви, че доколкото знае Левски не са получили никакви пари от трансфера му в отбора от Първа Бундеслига.

„Митко Рангелов се радва за мен. Той почти нямаше положение днес, след като се движеше много и подаде за два от другите голове. Важното е да вкарваме в мачовете от Бундеслигата”, сподели бившият футболист на Левски.

„Тези контроли са много важни за нас. Трябва да работим още и в следващите две седмици да изчистим играта си и да влезем във върхова форма. Имаше и по-сериозни предложение за мен, но за съжаление нещата не се получиха”, добави Пелето.

„Важното е, че успях да се адаптирам и да свиквам с манталитета на местния футбол. Смятам, че моите бивши съотборници трябваше да излязат по-рано. Левски изобщо не са получавали никакви пари от Енерги, дори и тези, които са по договора. Аз искам да се концентрирам върху работата си и не искам да се интересувам от работите, които се случват. Никога не съм работил с господин Марков и нищо не мога да кажа”, завърши Станислав Ангелов.