Българският национал Станислав Ангелов заяви в интервю за Гонг, че не е притеснен относно бъдещето си в клуба от Бундеслигата. „Последното, което говорихме е, че си имаме договори с Енерги. Не съм говорил за друго с шефовете от клуба. На втори, когато се прибера в Германия, ще видя, какво е великото решение. Чета странни неща по медиите. Гледам много да не ги мисля тези работи, защото искам да си почина добре. За мен на първо място е семейството, а сега сме в почивка. Прибрах се в добро настроение в България, защото бях сам в Германия”, сподели Станислав Ангелов.

Футболистът на Енерги допълни, че все още не се чувства напълно възстановен, след здравословните си проблеми. „Надявам се да отпочина добре и да бъда свеж за началото на зимната подготовка”, каза Пелето.

„Нямам индикации, че ще ме продават, но никога не се знае нищо. Никой не ми е казвал, искате еди кой си”, допълни Ангелов.

Бившият играч на Левски смята, че няма проблеми да работи със Станимир Стоилов, ако наставникът на Литекс стане селекционер на България. Пелето добави: „Едва ли има футболист, който би имал претенции относно това, кой да е треньор на националния тим. За мен и за всички мои колеги е неприятно, че в момента нямаме национален треньор”, завърши Ангелов.