Изглежда в Манчестър Юнайтед, освен на терена, работят усилено и извън него. Поводът е наистина хубав, още повече, че става въпрос за бебета. Както е известно капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов след броени седмици ще стане татко. Според слуховете, дългогодишната му приятелка Елена смята да роди в България, вместо в Англия.

И ако това дете ще е първото за Бербо, то за неговия съотборник в нападението Майкъл Оуен това не е новост. Англичанинът ще изпита това чувство за четвърти път, информира „Сън”.

Оуен разкрил в съблекалнята, че е изключително щастлив от факта, че отново ще стане татко. Бебето се очаква през март. Нападателят има три деца от 29-годишната си съпруга Луис - Джема Роуз на шест, Джеймс Майкъл на три и Емили Мей на една.

Близка на семейството сподели пред „Сън”: „Майкъл и Луис винаги са искали да имат огромно семейство. Те са истински домошари, а децата им са всичко за тях. Луис е изключително развълнувана, но иска да изненада съпруга си дали ще бъде момиче или момче, въпреки че той ще настоява да знае. Тя иска да го изненада.”

Бащата на Майкъл Оуен също е изключително доволен от новината: „Ние сме много щастливи. Това ще бъде нашeтo девето внуче.”