Българският футболист на Манчестър Сити Мартин Петров отново е спряган за трансфер в Тотнъм. Според английските медии българският национал трудно ще се пребори с конкуренцията в отбора и Марк Хюз е готов да се раздели с него при добра оферта.

Мартин Петров попадна в големия списък от футболисти, с които мениджърът на „гражданите” е готов да се раздели, след като е на път да направи много сериозна селекция.

Сериозен интерес към Мартин Петров има от страна на Тотнъм и мениджърът Хари Реднап призна, че харесва българския национал и би искал да го има в състава си.

За осъществяването на евентуалния трансфер на Мартин Петров в Тотнъм могат да помогнат два важни фактора. Първо, че Манчестър Сити намали цената на българския футболист и второ, че Тотнъм почти сигурно ще се откаже от привличането на лявото крило Стюарт Даунинг от Мидълсбро, който е контузен и е аут до декември. Хари Реднап ще трябва да търси друг футболист на този пост и според пресата на Острова Мартин Петров се превръща в основна трансферна цел на „шпорите”, съобщава vitalfootball.co.uk.