Воденият от Павел Дочев отбор на Виктория Кьолн записа класически успех с 3:0 срещу Цвикау в мач от 29-ия кръг на Трета Бундеслига. Така тимът се върна на победния път, след като беше в силна серия преди прекъсването на сезона, но в първия си мач след рестарта отстъпи на Айнтрахт Брауншвайг с 2:4. Двубоят се запомни с рекорда на българския специалист, който стана треньорът с най-много мачове в третото ниво на германския футбол.
 
Феновете на Виктория Кьолн не успяха да подкрепят любимците си на стадиона, но наблюдаваха мача на видеостена  от своите автомобили, спазвайки условието във всяка кола да има не повече от двама души.
 
Срещу Цвикау отборът отбеляза и трите гола след почивката. Бившият нападател на Кайзерлаутерн и Нюрнберг Алберт Буняку откри резултата в 63-ата минута, а другите попадения бяха дело на Майк Вундерлих в 81-ата минута и на Фабиан Холтхаус в 90-ата минута.
 
Победата отдалечи Виктория от опасната зона. Отборът вече е 12-и в класирането с 38 точки. Цвикау остана на 17-а позиция с 33 точки.