Стилиян Петров ще трябва да изчака до последно, за да разбере, дали наставникът на Астън Вила Мартин О’Нийл ще го включи в състава за предстоящия мач от Висшата лига с Мидълсбро в сряда вечер.

Специалистът изрази за пореден път вярата си, че българският национал ще си върне формата, в която се намираше в Селтик, с гръм и трясък, и отново ще заиграе както преди.

Стенли не бе част от състава на Вила за гостуванията на Рединг и Арсенал, като има възможност тази тенденция да се запази и за утрешния мач.

„Всички са в отбора. Стилиян пътува с нас до Лондон за мача с Арсенал, но в крайна сметка реших да заложа на 16-те от предишния ни мач”, започна специалистът пред клубния сайт на Вила.

„Това трябва да е ясно – всички играчи са част от тима, всеки има своята роля, която да играе. Така че – може ли Петров да се върне на терена срещу Боро? Да, може и да се върне”, коментира още той.

„Дори и в Селтик, оставях някои играчи извън състава, които след това бяха напълно готови за игра. Мисля, че прекалено много бе раздут този въпрос. Дадох му възможност да си почине за две срещи. Да се надяваме, че ще се върне на терена, и когато го направи, да разкрие истинските си възможности. Кой знае?”, завърши Мартин О’ Нийл.