Доволен от отличната игра на футболистите на английския футболен клуб Астън Вила, мениджърът Мартин О'Нийл започва мащабна кампания за преподписването на договорите на част от звездите, сред които и българският национал Стилиян Петров.

"Не съм говорил със Стилиян или агента му, но съм много доволен от него, защото той играе по-добре от всякога. Петров поддържа постоянна форма и се представя отлично", заяви О'Нийл пред бирмингамския всекидневник "Експрес енд Стар".

В списъка за нови договори попадат още звездите на отбора Ашли Йънг, Джон Карю и Гейбриъл Агбонлахор. Йънг има договор за още три години с Астън Вила, но Карю и звездата Агбонлахор все още са дали само устното си съгласие.

"Ние искаме да предложим на Агбонлахор това, което той наистина заслужава да получава. Трябва просто да се съберем, за да обсъдим новия договор", допълни О'Нийл. Мениджърът на бирмингамския отбор ще предложи нов договор и на младия Айзея Озбърн, който според него се "представя забележително в халфовата линия".