Мениджърът на Астън Вила Мартин О'Нийл отново похвали българският национал Стилиян Петров за представянето му от началото на сезона и потвърди, че с него вече се водят преговори за нов договор.

"Аз смятам, че Стилиян се справи много добре. Той има още около 20 месеца от своя договор и аз смятам, че той ни липсваше много през последните два мача. Той се наслаждава на футбола, играе отлично и ще видим как ще се развие през следващия месец", коментира босът на Вила.

"Фактът, че Стилиян показа пълна готовност да не изгуби битката за титулярно място означава много за нас. Това, което аз исках да виждам от него бе да покаже формата, която всички ние знаехме от Селтик. Той вече прави това, въпреки че изпълнява по-различна роля отколкото в Шотландия, но Стилиян си върши работата много, много добре. Може само да добави някой и друг гол към сметката си, но това не е неговата основна работа, защото Бари и някои от другите момчета имат зелена светлина да атакуват, а той трябва да държи нещата в ръцете си в по-дефанзивен план. А той прави точно това. Начинът, по който Стан държи топката е страхотен. Когато е в най-доброто си състояние той не може да бъде изместен, а просто пази много умело топката. Тези неща не идват просто така, те идват когато имаш самочувствие. Той досега не е имал две лоши срещи, а после две добри - постоянството при него е налице. Дори аз мога да кажа, че в срещите за които той самият смята, че не се е представил добре, аз смятам, че е бил отличен", добави Мартин О’Нийл.