Мениджърът на Мартин Петров в Болтън Оуен Койл бе освободен от поста си. По-рано днес се появиха информации, че специалистът ще бъде уволнен, а няколко часа по-късно това бе потвърдено със специално съобщение в официалния сайт на тима от Чемпиъншип.

„Винаги съм се опитвал да действам в най-добрия интерес за клуба и съм го правил със страст. Имах фантастичен престой тук като футболист и бе истинска привилегия за мен да бъда мениджър на този клуб“, сподели Оуен Койл.

"Искам да благодаря на феновете за подкрепата, която получих от момента, в който се завърнах. На президента Фил Гарсайд и собственика Еди Дейвис за подкрепата и приятелството. Благодаря също на целия клубен персонал и играчите за усилията и отдадеността“, каза още специалистът.

След отпадането си от Висшата лига миналия сезон, в момента Болтън заема незавидното 19-то място в Чемпиъншип, след като тимът успя да запише едва три победи в първите си 10 мача от кампанията.

Джими Филипс и Сами Лий, които до този момент работиха в академията на Болтън, ще водят първия тим в събота срещу Бристъл Сити на „Рийбок Стейдиъм“.