Българският национал Станислав Манолев вече официално е футболист на английския Фулъм, обявиха от лондонския клуб. Договорът на бранителя е за до края на сезона, като в него е заложена клауза за удължаването му с още две години.

В официалната си новина, от Фулъм правят кратко представяне на българина, като впечатление прави, че годините на Манолев са сгрешени. В момента Манолев е на 27 години, докато в материала се съобщава, че роденият в Благоевград футболист е с две години по-възрастен.

„29-годишният десен бранител, който идва под наем от тима на ПСВ Айндховен, е български национал, който е представял страната си 29 пъти.“

„Манолев преминава в Литекс Ловеч от Пирин 1922 през 2005 година. В Литекс прекарва три години и помага на своя тим да спечели Купата на България през 2008, отбелязвайки единствения гол във финала, както и да запази трофея година по-късно.“

"През 2009 година преминава в отбора на ПСВ Айндховен. За холандския си тим записва 76 мача, а през миналия сезон вдига купата на Холандия след победа с 3:0 във финала срещу Хераклес“, се казва в материала публикуван в официалния сайт на „котиджърс“.

Във Фулъм Манолев ще бъде съотборник с бившия национал Димитър Бербатов, който защитава цветовете на лондончани от този сезон.