Новият мениджър на Тотнъм Хуанде Рамос показа, че ще действа с твърда ръка, за да въведе ред в клуба от Северен Лондон. Още в първия си ден на базата на тима, испанецът назначи две тренировки и ги проследи стриктно.

Футболистите току-що бяха започнали възстановяването си след мача с Блекбърн в неделя (1:2), когато Рамос им съобщи, че трябва да направят две занимания.

Следващата среща на „шпорите” е за Карлинг Къп срещу Блекпуул в сряда и Рамос е решен да стартира с победа кариерата си в Англия.

Въпреки че от Тотнъм съобщиха, че тренировките са били предимно за опознаване между футболистите и наставника, Рамос е споделил пред свои приближени, че изобщо не е доволен от физическата форма на играчите.

Тотнъм е допускал пет гола в 90-та минута този сезон, което е коствало на тима седем точки в класирането.

Първата задача на Рамос е да подготви физически играчите си и той се захвана сериозно с нея още вчера, заедно с помощниците си Маркос Алаверс и Густаво Пойет.

За първи път Тотнъм имаше две тренировки в един ден, откакто Мартин Йол бе наложил наказателно занимание след поражението от Евертън през август.

„Дейли Мейл” разкри още, че Рамос ще има бюджет от 40 милиона паунда през зимния трансферен прозорец, за да подобри състава. Приоритетен ще бъде вратарският пост, както и привличането на централен защитник с повече опит.