Половинката на българският футболен национал Валери Божинов – Николета Лозанова разкри изключително любопитни факти около две от най-популярните си „футболни” връзки в новия коледен брой на списание ОК!, който вече е на пазара.

„Давам пример с първата ми голяма любов Ники Михайлов, той също се държеше много добре с мен, но винаги ме е ограничавал – от снимки, от излизания, обичаше да контролира живота ми. Примерно сега със сигурност щеше да е против сайта ми. Докато Валери ме амбицира още повече, той постоянно се интересува какво става, как се случват нещата. Интересува се от това, дава ми свобода. Когато бях в Италия, например, Лиана ми се обади с покана да се снимам в клипа към песента й, прибрах се, снимах клипа и пак се върнах в Италия. Валери ме подкрепи и това ми направи много добро впечатление. Наистина се държи с мен като с истинска жена” – разкрива Николета.

На въпрос, дали именно с Валери е открила сладостта на любовта, моделът отговаря, като прави сравнение с връзката на друг български национал Благой Георгиев: „Вече три месеца се събуждам и си лягам с този човек и за това време смело мога да заявя, че имам много силни чувства към него. Но съм малко предпазлива към големите неща или пък към дефинирането на любовта. Сега всички коментират нашата връзка, като ни сравняват с думите: „Ще се получи, както с Благой и Лиана – голямата любов, голямата любов, а пък колко бързо свърши...“ Хората обичат да се бъркат в личните истории и като че ли съм по-предпазлива за нашата, защото не искам това да се случи и на нас. Не мога да кажа колко време ще съм с Валери, никой не е застрахован от раздели, но истината е, че в настоящия момент нещата между нас са много истински, силни и красиви и се опитваме да ги опазим само за на.”

Още много подробности от звездната двойка в новия брой на българския ОК! – вече на пазара.