Отборът на Инвърнес се класира за четвъртия кръг на Купата на Шотландия, след като постигна обрат над елитния Рос Каунти с 3:1 и то като гост. Българският нападател на втородивизионния клуб Николай Тодоров записа отличен двубой, като реализира и изравнителното попадение за тима си.

Домакините откриха резултата в 37-ата минута, когато Били МакКай реализира след асистенция на Оли Шоу.

В 39-ата минута обаче Инвърнес изравни след страхотно попадение на Тодоров, който е бивш младежки национал. Топката бе центрирана в наказателното поле от свободен удар, а там Даниел Дивайн свали с глава и от границата на малкото наказателно поле Тодоров се разписа след прецизен удар с дения крак – 1:1.

През втората част втородивизионния тим стигна и до пълния обрат. Даниел МакКай направи 1:2 в 53-ата след подаване на Роби Диас, а в 85-ата минута Шейн Сътърланд подпечата успеха за Инвърнес.

След края на кръга ще бъде теглен жребий за следващата фаза, където потенциални съперници могат да бъдат грандовете Селтик и Рейнджърс, които имат наглед лесни съперници.

Самият Тодоров пък се намира в отлична форма и продължава да бъде водещ реализатор на Инвърнес, където играе вече втори сезон.