Вратарят на младежкия национален тим по футбол Ники Михайлов, вече се радва на интерес от страна на феновете на Ливърпул. „ Вчера след тренировката за първи път започнаха да ми искат автографи. Имаше много млади момчета и деца, които в последните дни разпитваха за мен. Все още не ми е направено представянето, но хората научиха, че са ме купили. Винаги има много запалянковци, но не ги допускат до тренировките. След това, преди да си тръгнем им обръщаме внимание”, обясни юношата на Левски.

Михайлов разкри, че има известен проблем с работната виза, който трябва да бъде изчистен в следващите дни. Докато това не стане факт, вратарят не може да играе за първия тим на Рафаел Бенитес. Днес Михайлов ще участва в учебен мач на втория отбор на „червените”.

„Тренираме трима вратари в първия състав. Рейна е уникален страж, а и много готин пич. Скот Карсън също е класен състезател. Те са от много време тук, а аз имам много да уча и тренирам, докато ги стигна. Не мога да се оплача от характерите на футболистите в Ливърпул. Тук няма значение дали си Джерард, Крауч или някой друг. По цял ден сме заедно, още от 8 сутринта”, разкри Ники Михайлов.

Стражът призна, че още не се адаптирал. „Има да свиквам с времето. Тук вали постоянно. Все още не съм привикнал и с топките, които ползват в Англия”, откровен бе синът на Боби Михайлов.

Вратарят допълни, че след като оправят неговите документи се очаква да се развият и нещата около Михаил Александров. „В Англия правилата и законите са по-различни. Гледат дали си играл за националния отбор. Това е хубаво за мен, защото съм младежки национал в момента и това ще ми помогне. След като мине случая с мен, ще се решава и за Мишо Александров”, каза първит българин преминал в британския колос.