Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов е в Истанбул. Това сподели самият той в личната си страница в социална мрежа. Стражът и това лято ще заложи на ваканция в Сен Тропе. Припомняме, че миналата година футболистът на Твенте посрещна рождения си ден именно на френската ривиера.

„Истанбул - хубаво време, хора, загрявам за Сен Тропе :)))) “, написа Ники Михайлов и пусна нова своя снимка, на която позира в автомобил и показва знака на победата. Статусът и снимката пък бързо събраха над 200 харесвания.

Час по-късно пък синът на Борислав Михайлов поздрави всички за 1 юни с думите: „Честит празник на всеки, който се чувства дете :) “.

Любопитно е, че на 14 май Ники Михайлов пусна снимка и с новия си татус, определен от него с „Новият“. На гърдите му вече сигурно може да се прочете: „Love you like a brother, Treat you like a friend, Respect you like a lover“ и в превод на български: „Обичам те като брат, Отнасям се към теб като приятел, Уважавам те като любовник“. С това тристишие пък започва песента на Мигел „Sure Thing“. Четири дни по-късно бе съобщено, че вратарят е бил в една от колите участници в тежката катастрофа край „Църна маца", а той отпадна от групата на Любослав Пенев за контролите с Холандия и Турция.

Ники Михайлов в Истанбул, загрява за Сен Тропе