Новото попълнение на Омония (Никозия) Николай Михайлов разкри подробности около трансфера си в кипърския гранд. Буквално преди минути стана ясно, че българският вратар е подписал договор до края на сезона с опция за удължаване за още една година.

Ники Михайлов официално с нов отбор

 Михайлов ще замени Констанстинос Панага, който е контузен и ще остане извън терените до края на сезона.

„Поддържах контакт с Омония в продължение на повече от месец. Срещнах се с представители на тима и в България. Познавам отлично господин Петев. Той е много отдаден на работата си млад треньор”, каза Михайлов пред клубния сайт. 

„ Знам, че сезонът не започна добре, но все още има много мачове и нещата могат да се пробърнат. Омония е най-големият клуб в Кипър със страхотни фенове. Наша отговорност е те да бъдат щастливи. Имаме нужда от привържениците си, особено когато е най-трудно. Важно е да бъдем заедно и да се подкрепяме като семейство”, допълни той.

 Нямам проблеми със спортната форма, защото не съм спирал да тренирам. По време на тренировките ще се запозная по-отблизо със съотборниците ми и ще се подготвя по най-добрия начин за предстоящите мачове”, каза още българският страж.