Вратарят на Твенте Ники Михайлов съжали за изпуснатата възможност неговият тим да запише поне равенство при гостуването си на Интер в Шампионската лига. Българският национал пази на вратата на холандския тим, който ще продължи участието си в Лига Европа.

Ники Михайлов бе оценен много високо и от италианските медии, въпреки че допусна един гол в мрежата си.

„Много съжалявам, че не взехме поне точка от Интер на "Джузепе Меаца". Мисля си, че аз и моите съотборници се раздадохме и се представихме на ниво срещу толкова класен отбор, като няма от какво да се срамуваме. Отпаднахме от Шампионската лига, но продължаваме участието си в Лига Европа през февруари, където се надявам да покажем още по-добри игри”, сподели на официалния си сайт Ники Михайлов.

„Тъжно е, че напускаме най-престижния клубен турнир в смета, но сме горди с показаното срещу едни от най-добрите отбори в Европа, като пред нашите фенове ще се опитаме да отмъкнем още точки в последния мач с Тотнъм.”

„Интер е настоящият шампион на Стария континент, а Тотнъм е тим с огромен бюджет и разполагат с играчи от световна класа. Надвихме класен германски отбор, какъвто е Вердер, и то в Бремен. За Твенте това беше дебютно участие, но нямаме търпение да се върне и догодина в групите на Шампионската лига, но за да се случи това, трябва да се върнем към победите и в Ередевизие, където след дълга серия без поражение допуснахме две последователни загуби и отстъпихме лидерската позиция”, пише още младият български страж.

„За мен беше истинско удоволствие да играя на легендарен стадион като "Джузепе Меаца", но с малко повече късмет можеше да запомня дебюта си на този стадион и с положителен резултат. Надявам още догодина отново да се върнем да играем в Милано срещу един от световните грандове като Интер или Милан, което ще значи, че сме отново в Шампионската лига”, завърши Ники Михайлов.