Вратарят на младежкия национален отбор Николай Михайлов най-накрая клекна пред чара на синеокото бижу на фолка Анелия! Даровитата звезда на Пайнер ще се гушне в прегръдките му този уикенд. Когато спряганият като новата сърдечна тръпка на певицата футболен ерген ще дебютира с роля в новия й клип.

А такаааа... Айде иди и обяснявай после, че нямаш две сестри! Това май ще му се наложи на Ники, след като лъсне във Анелиното видео. Вече повече от месец клюката, че помежду им прехвърчат флуиди продължава да е актуална, въпреки че и Михайлов, и изпълнителката дадоха тържествена клетва пред Нощен Труд: "Ние сме само приятели!" Май има нещо гнило?!Стражът на Твенте смятал да отскочи инкогнито от Холандия в София през идния уикенд, но НТ разкри тайната му завера с Анелия. За 4-дневния му престой в столицата, докато все още тече тамошното първенство, благословията си е дал лично мениджърът на Михайлов в клуба му Стийв Макларън. Всъщност главната причина за визитата на вратаря е контузията ми.

"А Анелия, като разбра, веднага му предложи да съчетаят двете неща. Новият й клип със сигурност ще стане хит. Идеята за сюжета му е жестока", потвърдиха предстоящите през уикенда снимки от обкръжението на фолкзвездата. Михайлов го е закъсал в слабините. Има съмнения за херния. Лекарят на националите Мишо Илиев се е ангажирал да го изпроводи на прегледи при двама професори, светила в тази област.

www.eliana777.blogspot.com

Още любопитни новини четете ТУК!