Живеещият в Дъблин 27-годишен студент Галин Чавдаров е решил да преследва звездата на българския футбол Димитър Бербатов в продължение на цял месец. Намеренията му обаче са чисто позитивни и нямат за цел да навредят на капитана на националния ни тим.

Галин писа до редакцията на Гонг, за да даде малко повече информация за намеренията си. Софиянецът, пребиваващ вече трета година в ирландската столица бе във вторник вечер на трибуните на „Сан Сиро”, където гледа първия осминафинал между Интер и Манчестър Юнайтед.

Фенът продължава по стъпките на Бербо и този уикенд, където ще бъде в Лондон за финала на Карлинг Къп между Тотнъм и „червените дяволи”. Третата среща, която нашето момче се надява да наблюдава на живо е реванша срещу Интер на 11 март. Чавдаров вече има билет и за дербито в Премиършип, което е само три дни по-късно. Отново на „Олд Трафърд” играят Ман Юнайтед и Ливърпул.

Финалът е в края на месец март, когато за родния студент предстои най-лекото. Той ще се слее с българската агитка на „Кроук парк” по време на световната квалификация между Ейре и България на 28 март.

В същото време трескаво продължават записванията за специалния чартър за този мач. Екскурзията е с цена 395 евро, в която освен самолетен билет влиза и нощувка в луксозен хотел. За повече информация – телефони в София 971 24 44 и 97136 44.