Българският специалист Станимир Стоилов за пореден път бе категоричен, че ще остане начело на казахстанския Астана до края на договора му с клуба. Астана триумфира с титлата на страната за пореден път и се класира за финала на турнира за Купата на Казахстан.

„Чувствам се като човек, който си е свършил работата така, както трябва. И аз и щаба ми сме доволни от резултатите, които постигаме тази година. Изпълнихме задачите, които ръководството ни бе поставило, а именно титлата и класиране в групите на Шампионската лига или Лига европа. Купата на страната никога не е била цел за нас, но ще се опитаме да я изиграем като за десерт, въпреки проблемите, които имаме”, сподели Станимир Стоилов на Летище София.

„Да, оставам в Астана до края на договора си, никога не съм твърдял нещо друго.Докато хората са доволни от мен и имат желание да си изпълня договора, аз ще бъда възможно най-коректният работник”, продължи той.

„На този етап не мога да коментирам удължаване на договора. Имам още една година и 1-2 месеца от договора, а в Казахстан тези неща се коментират в последните няколко месеца. На този етап няма никакви разговори или някакви индикации, че те или аз искаме някакви преговори”, каза още Мъри.

„За съжаление не мога да искам много от ръководството на тима, защото както знаете за втори трансферен прозорец сме наказани заради динансовия феърплей, така че евентуално лятото, ако всичко е наред.”

Очаквайте подробности!