Да бъдеш известен в България никак не е лесно. Някои от родните знаменитости отдавна са усетили това на свой гръб. Каквото и да направят, техните действия масово се иронизират от интернет троловете, пише Vesti.bg.

Ето и кои са част от най-обсъжданите български звезди, които постоянно трябва да се справят с анонимни нападки по техен адрес, събрани от канала "Top of the tops" във Vbox7.com. Сред тях има и футболист!

Веселин Маринов
Колко тежка и нечестна може да бъде съдбата на един певец, който просто иска да забавлява публиката и да гори от страст на сцената. Веселин Маринов отдавна е подхванат от българските интернет тролове, които го обявиха за "краля на потта" и постоянно го атакуват със злостни коментари. 

Николета Лозанова
Не е напълно ясно какво хората искат да притежава една носителка на наградата Плеймейт на годината. Все пак това е награда за сексапил и излъчване, а не за постижения в сферата на културата или изкуството. Николета Лозанова от край време е нападана за начина, по който изглежда, както и за всяко нейно действие.

Фики Стораро
Суровата действителност, изпълнена с десетки обидни коментари, преследва Фики Стораро от началото на неговата кариера. Още с първия си хит той се наложи да разбере, че няма как да продължи гладко своя маратон в музикалния бизнес, тъй като според интернет троловете нямал крака, за да го направи. Десетки вицове и мемета не спират да заливат виртуалното пространство и въпреки че Фики демонстрира толерантност и добро възпитание, дойде нов апокалипсис за него, когато представи своя англоезичен сингъл Is This Love. Дори певецът Миро изпълни парчето в шоуто Като Две Капки Вода, пред очите на самия Фики, който беше принуден да приеме поредната шега на негов гръб.

Гери-Никол
Атаките срещу младата и провокативна певица започнаха от нейното появяване на кастинга за музикалното риалити Х-фактор. Още тогава тя беше заклеймена с десетки негативни коментари, които продължават и до ден-днешен. Гери-Никол постоянно бива нападана заради своята възраст и морални ценности. Приписаха й връзки с различни известни лица от българския шоубизнес, а текстовете и постоянно са критикувани като прекалено вулгарни.

Валери Божинов
На първо място в класацията е самообявилият се за император и генерал - Валери Божинов. Един от най-големите таланти на българския футбол има злощастието да предизвиква фурор с всяка негова проява. За капак се появиха и клипчета, в които Валери пее и поздравява свои приятели на фона на сръбска музика, докато шофира. Продължи да пее с всичка сила, започна да взима интервюта от своите нови китайски съотборници, сам прави видео анализи на мачовете си и какво ли още не.