Българският нападател в Инвърнес – Николай Тодоров, продължава да се труди неуморно във второто ниво на шотландския футбол. Досега през сезона Тодоров има седем гола за тима от Севера във всички турнири, преди футболът в огромна част от Европа да бъде преустановен заради пандемията от коронавирус.


  • В прикаченото видео може да видите всички голове на българския футболист за емблематичния шотландски клуб.

Все пак българският нападател продължава да тренира ежедневно, имайки тази възможност. Причината е, че във Великобритания е разрешено на всеки един човек да излиза веднъж на ден, за да проведе своята тренировка. Родният стрелец изрази надеждата си, че глобалната пандемия ще свърши бързо, за да може хората да са здрави и мачовете да се завърнат.

"Въпреки че условията вкъщи са ми ограничен, все пак намирам вариант да поддържам форума както у дома, така и навън. Инвърнес предостави на целия отбор програма, с която ние трябва да спазваме внимателно. Напълно логично сега натоварванията са ни без топка. След внимателно също така ситуация и в родината ми - трябва да бъдем отговорни към обстоятелстсвата. Мачовете ми липсват много, но най-важното е целият свят да се възстанови и оздравее", призна Тодоров пред Gong.bg.