Българският младежки национал Станислав Дюлгеров започна като титуляр за Аполон Лариса в мача от 4-ия кръг на турнира за Купата на Гърция срещу Калитея, но тимът му отпадна от надпреварата след изпълнение на дузпи. Редовното време и продълженията завършиха при равенство 2:2, след което се наложи изпълнение на дузпи и там гостите от Атина триумфираха с 5:6.
 
19-годишният бургазлия имаше няколко добри изяви в предни позиции, включително и изстрел по диагонала с левия крак от границата на наказателното поле, минал на сантиметри от гредата. Той остана на терена 67 минути, когато беше заменен от Коциянулис. До този момент резултатът беше 2:1 за Аполон (Лариса), а гостите от Атина изравниха в 4-ата минута на добавеното време. При първите пет наказателни удари двата отбора пропуснаха по веднъж, което наложи още хора да застанат зад топката до пропуск.
 
Станислав Дюлгеров беше извикан в новия младежки национален отбор на България от селекционера Александър Димитров и изигра едно полувреме срещу Унгария. Втората среща със Сърбия обаче не завърши заради лошо време.
 
Първенството на гръцката Втора лига започва тази събота, а Аполон (Лариса) гостува на Панатинайкос II.