Българският наставник на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след първата си загуба начело на тима. Втородивизионният турски отбор падна тежко с 0:3 от Бодрумспор в мач от първенството. Според Мъри неговите футболисти не са били достатъчно мотивирани. Българският специалист предположи, че тимът му прекалено много е празнувал победата си срещу лидера в първенството Еюпспорт с 5:1 в предходния кръг.

„На първо място бих искал да поздравя ФК Бодрум. Те бяха по мотивирани и амбициозни от нас. Ето защо заслужаваха да спечелят“, каза Мъри след мача.

„Отборът ни нямаше мотивацията и амбицията, от която се нуждаехме днес. Мисля, че твърде много отпразнувахме последната ни победа. Опитахме се да обясним на нашите играчи, че може да е опасно да дойдем тук така. Не успяхме да обясним ситуацията достатъчно ясно. Може би вината е наша“, продължи той.

Трябва да печелиш всеки мач, ако искаш да стигнеш до Суперлигата. Във всеки мач трябва да имаш висока мотивация, характер и сила, но днес не беше така на терена. Мисля, че загубихме заслужено“.

Имаше твърде много индивидуални грешки. Тази ситуация доведе до загубата на мача. Загубихме, като имаше дузпа и допуснахме още грешки“.

„Когато започнем да тренираме, ще говоря сериозно с играчите си, защото лицето, което показахме днес, не беше истинското лице на Гьозтепе“, каза още Станимир Стоилов.