Българският наставник на Гьозтепе - Станимир Стоилов, остана доволен от първата победа на неговия тим в турския елит. Тимът от Измир се наложи с 2:0 над Бодрум, но мачът се игра без фенове на домакините, тъй като Гьозтепе бе наказан за два мача без публика след ексцесиите в дербито с Фенербахче.

“Както казах и преди мача, днес игра само 50% от нашия отбор, защото нашите фенове не бяха с нас. Надявам се, че повече няма да не преживяваме подобна ситуация. Не сме доволни да играем при такава атмосфера. Иначе моят отбор заслужено победи на терена. Започнахме много динамично, агресивно и организирано и отбелязахме нашите голове. Те също имаха положения, но през втората част ние също пропуснахме”, сподели Стоилов.

„Видях добри неща на терена, но има неща, които трябва да подобрим. Предстои ни дълга пауза без мачове. Това не е най-добрата ситуация за нас, но трябва да използваме това време, за да подобрим нещата и да продължим да се развиваме. Трябва да бъдем по сплотени и да помогнем на новите играчи да се адаптират по бързо.”

„Като новак в лигата, поглеждайки четирите ни мача до този момент, можем да кажем, че се представяме добре, но това не е достатъчно. Нашата цел са европейските турнири. Това е моята мечта и трябва да направим всичко възможно, за да постигнем тази цел”, каза още българският специалист след мача.