Българската футболна звезда Христо Стоичков посети за първи път гроба на своя добър приятел Наим Сюлейманоглу. Легендата в щангите почина през ноември миналата година заради усложнения след трансплантация на черен дроб, наложила се вследствие на цироза. 

Камата склони глава пред последния дом на Джобния Херкулес и се разрида. След това постави огромен венец и даде кратко изявление пред турските журналисти, които го бяха наобиколили. 

"Не познавам по-голям спортист в света от Наим. Сега съм при моя приятел, който счупи толкова много световни рекорди. Много съм горд с постиженията му, но за съжаление ни напусна твърде, твърде млад."

"Никога няма да забравя приятелството ни. Въпреки че беше щангист, ние изпитвахме взаимно уважение като големи спортисти. Където и да съм ходил, винаги съм разказвал за Наим. Той ще остане завинаги най-великия щангист в историята", заяви Стоичков. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.