Легендарният български футболист Стилиян Петров изрази мнение, че са нужни промени в Селтик. Според него е дошло време мениджърът Нийл Ленън да напусне клуба. "Детелините" изживяват тежък период този сезон и Рейнджърс е много близо до това да сложи край на серия на клуба от титли.

Любомир Асенов/Lap.bg
23 снимки

"Дойде времето, в което Селтик трябва да промени стратегията си и мисля, че трябва да дойде нов мениджър с екипа си. Лидер, някой, който да може да поведе отбора в друга посока, може да го мотивира и да промени начина на игра", коментира големият български полузащитник пред DailyRecord.

"Това, което виждам, това е само мое мнение, е, че Селтик все още се опитва да играе футбола, който виждахме под ръководството на Брендън Роджърс. Хубав, приятен футбол с много владеене на топката, но срещу тях има един безпощаден Рейнджърс. Те излизат и те спират да играеш. Те имат по-добрите играчи и по-големите характери. Трябва да променим подхода. Дали промяната трябва да е сега или след месец? Мисля, че е по-добре сега, за да може да опитаме да натиснем до края на сезона", допълни той.