Българският нападател Станислав Иванов се отличи с асистенция при драматичната загуба на Чикаго Файър с 2:3 при гостуването на Интер Маями в среща от редовния сезон на Мейджър Лийг Сокър на САЩ. Иванов изведе Лука Стоянович в чиста позиция в 48-ата минута и сръбският халф вкара за 2:1.

Преди това в първия си мач като титуляр нападателят с български корени Индиана Василев изведе домакините напред в 34-ата минута с добавка отблизо, след като вратарят Боби Шатълуърт успя само да избие шут на Роби Робинсън. Франсиско Калво пък изравни шест минути по-късно.

Робинсън направи 2:2 след малко повече от час игра, а в 68-ата минута Иванов беше заменен от Елиът Колиър. Домакините стигнаха до успеха в третата минута на добавеното време с гол на резервата Родолфо Писаро.

Силен мач за Интер направи аржентинската звезда Гонсало Игуаин, който участва в изработването и на трите попадения за тима си. Чикаго пък остана без успех в седем срещи като гост в МЛС през сезона досега, като има шест поражения и едно равенство.