ПАОК победи Олимпиакос с 4:2 като гост пред над 33 хил. зрители на стадион „Георгиос Караискакис" в Пирея. Победата можеше и да е напълно унизителна, след като "черно-белите" водеха с 4:0 4 минути преди края на мача, но допуснаха два гола. Кирил Десподов започна мача на резервната скамейка, като се появи на терена в 86-ата минута, когато замени Брандън Томас.

С този успех ПАОК събра 20 точки и остава на 4-та позиция на точка зад АЕК и Олимпиакос и на 4 зад Панатинайкос. Гостите отбелязаха първия гол още в 38-ата минута, когато точен бе Андрия Живкович. Той получи чудесно подаване от Абдул-Рахман Баба и завърши с прецизен удар за 0:1.

В 56-ата минута Брандън Томас отбеляза второ попадение в мрежата на Александрос Паскалакис. Той получи право да изпълни дузпа, след като Джаксън Габриел Поросо Вернаса извърши нарушение и немският рефер Даниел Шлагер посочи бялата точка.

В 58-ата минута домакините вкараха топката в мрежата на ПАОК чрез Айб Ел Кааби, но голът не бе зачетен заради засада. В 65-ата минута Брандън Томас получи подаване от Томас Мург и отбеляза третото попадение в срещата.

В 78-ата минута ПАОК вкара и четвърти гол, който дълго бе разглеждан от ВАР. Янис Константелиас освободи Магомед Оздоев, който отклони топката в мрежата за четвърти път. Съмненията бяха за засада, но такава не бе отсъдена.

Олимпиакос все пак върна един гол в 86-ата минута. Константинов Фортунис достигна до топката на границата на наказателното поле, стреля, топката се удари в долната част на гредата и влезе в мрежата. В 8-ата минута от продължението Йоргос Масурас успя да се разпише след центриране в наказателното поле и оформи крайното 2:4.