Младият български нападател Иван Василев направи дебют за датския Фремад Амагер, но тимът му отстъпи с 1:2 в първи четвъртфинален мач за Купата на Дания срещу елитния Сьондерюске. Снажният таран се появи в 70-ата минута на мястото на 18-годишния нигериец Oлакунле Олсегун при резултат 1:1, но 6 минути преди края гостите стигнаха до успеха чрез камерунеца Виктор Мпинди, вкарал фалцов и заблуждаващ вратаря удар.

Реваншът е на 11-и март, но елитният тим направи сериозна крачка към полуфиналите. Роденият през 2001-а година Василев, както и другият българин - Димитър Пройчев, пристигнаха под наем в този отбор от Копенхаген от Ботев (Пловдив).

"Канарчетата" и датчаните имат общ собственик - руснакът Антон Зингаревич, а младоците бяха пратени да се обиграват в Скандинавия. Пройчев обаче не се появи на терена в сряда вечерта. В 37-ата минута норвежецът Бард Фине изведе защитаващите трофея си играчи от Хадерслев, докато французинът Максим Сула изравни резултата за Фремад Амагер по средата на второто полувреме. Клубът от Първа дивизия се справи добре през целия мач и с малко острота можеше да си даде още по-добра отправна точка за реванша.

В началото Сондерюске беше под напрежение, но след като поведе, взе контрола върху събитията. Равенството чрез Сула не им попречи и с повече опит те стигнаха и до втори гол. Василев и Пройчев имат нов шанс за изява на 14-и този месец, когато тимът им приема последния в класирането Скиве. Фремад Амагер е на 5-о място в класирането от 12 отбора и целта е да влезе в първата 6-ца, която определя влизащите в Суперлигата. Но шансовете им не са големи, предвид факта, че изостават с по 18 точки от лидерите Виборг и Есбиерг с по 38.