Гьозтепе се наложи убедително над Аданаспор с 3:0 като гост в мач от 24-ия кръг от второто ниво на турския футбол – Първа лига. Всички попадения за водения от Станимир Стоилов тим дойдоха през първото полувреме, като през второто „Гьоз Гьоз“ свали оборотите.

Денис даде аванс на Гьозтепе още в 17-ата минута. Ромуло пък асистира за второто попадение, което бе реализирано от Билел Месауди в 21-ата минута на срещата. Ялчън Каян, който се намира в страхотна форма под ръководството на българския треньор, пък отново вкара в 32-рата минута, за да оформи крайното 3:0 в полза на гостите от Измир.

Гьозтепе, който се върна към победите в тази среща, като вече има 49 точки в актива си, заемайки 2-ро място във временното класиране. Воденият от Мъри Стоилов тим изостава на 6 точки от лидера Еюпспор, който е с мач по-малко. Аданаспор остава на 14-то място с 23 пункта.

В същото време пък бившият клуб на Стоилов - българският Левски, също взе важен успех в efbet Лига, надделявайки над Арда с убедителното 4:0.