Българският футболист на Спартак Москва Ивелин Попов успя да се наложи като един от лидерите на клуба. Именно Попето е един от най-приятните събеседници в тима, затова и четно е търсен за коментар от руските медии, както и от клубната телевизия.

По време на лагера в Абу Даби националът на България даде интервю, в което разкри как върви подготовката на състава. Жегата в момента в този край на света изглежда се отразява добре на футболистите на Спартак Москва.

„Сега от вас разбирам, че тук е толкова топло – 30 градуса. Нямаше да е по-тежка беговата тренировка, ако знаех, че е толкова топло. Работихме много добре днес (вчера – бел.ред.)“, сподели Ивелин Попов, който коментира, че е доволен от заниманието и натоварванията в този етап от лагера.

Любопитното е, че Ивелин Попов разговаря много спокойно и много добре със своя събеседник на руски.

„Много добри натоварвания имаме тук в Абу Даби. Всеки ден имаме двуразови тренировки. Сериозни са натоварванията, но е по-добре, защото през сезона ще ни бъде по-леко“, добави Попето.

„Мисля, че с Астана ще се представим много по-добре, отколкото в изминалата контрола с китайците. Знаете, че казахстанският тим попадна в Шампионската лига, голяма чест на хората в тази страна. Китайците също прогресират, много добри футболисти се състезават и там. Нормално е, хората развиват спорта и това е похвално“, добави българският национал.

„Още когато дойдохме на сбора, треньорът ни каза, че съвсем скоро ни предстои мач с ЦСКА Москва, затова не само аз, но и всички останали мислим за този първи официален двубой“, завърши Попов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS