Валери Божинов потвърди пред Дарик радио, че е разтрогнал договора си с Партизан.

„Да, разтрогнах договора си с Партизан по взаимно съгласие. Няма никакви проблеми и интриги. Аз съм благодарен на този клуб. Имах уникални моменти, много добри игри, доста голове, спечелване на купата. Аз мога да благодаря на Партизан от цялото си сърце“, коментира Божинов.

„Помогна ми и ми подаде ръка в труден момент. Мисля, че това е най-добрият вариант и за мен и за клуба. Аз оставам голям фен на Партизан и ще стискам палци да стане шампион“, добави нападателят.

„Вече съм свободен агент. Към момента няма нищо. Има много спекулации, но нищо конкретно с нито един отбор.“

„Бил съм в Левски и знам каква е обстановката. Не искам да вкарвам повече напрежение в отбора. Не искам да се спекулира моето име с Левски. Не е коректно към играчите, треньорския щаб и отбора. Левски има важен мач срещу Пирин. Пожелавам успех. Нека Левски започне с победа. Валери в момента няма отбор. Валери разтрогна с договора си Партизан. Какво ще стане ще видим с времето. С никой не съм говорил и не искам да вкарвам напрежение и спекулации. Отборът има добри футболисти, перфектни ръководители и уникални фенове. На този етап Валери няма да бъде на Герена. На този етап няма нищо“, каза още Валери Божинов.