Младият футболист Николай Маринов, стартирал кариерата си в ЦСКА, а сега състезаващ се за Толедо, разказа пред Гонг за престоя си в Испания. Българският талант вече един месец е в Толедо и успя да отбележи първите си попадения в официален мач за новия си клуб.

„Всички тук се отнасят много внимателни с мен. Атмосферата е много добра. Трета дивизия в Испания е на нивото на нашата Б група, защото играта е не се свежда толкова до дисциплината, колкото да ти доставя удоволствие. За мое щастие треньорът говори английски език и се разбираме”, разказа пред Гонг Маринов.

„Градът е много хубав, викат му старата столица. Футболът за тях е нещо много хубаво, Уважават и подкрепят всички футболисти и най-вече отбора. Приемам тази крачка като поредната стъпка към изкачването на някакъв връх. Мечтата ми е да играя в клуб като Реал Мадрид”, сподели младият играч.

„Мисля, че още има какво да се желае от нашите национали. Трябва да поработим доста върху нашата игра”, сподели впечатленията си от мача България – Финландия (2:1) Николай Маринов.