Защитникът на Съндърланд Джони Евънс изрази възхищението си от звездата на Тотнъм Димитър Бербатов. Младият бранител се е изправил срещу капитана на българския национален отбор в среща от 23-я кръг на Висшата лига, в който нападателят направи силен мач за своя отбор. Тогава българският футболист игра 90 минути за Тотнъм и записа асистенция при победата на „шпорите” с 2:0.

„Включването ми в игра за Съндърланд във Висшата лига е чудесно за мен. В моя втори или трети мач играхме с Тотнъм, доста ме измъчи Димитър Бербатов. Той е класен нападател и дори, когато ни създаваше проблеми се наслаждавах на играта му. Това може и да не значи много за Съндърланд, но бе важно за мен”, сподели Евънс.

„Винаги е добре да се наблюдава футболист като Бербатов, а когато играеш срещу него, едва тогава човек може сам проумее до какво ниво трябва да стигне,” добави 20-годишният бранител, който играе под наем в Съндърланд, а правата му се държат от Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на Съндърланд Рой Кийн от своя страна похвали младия играч на тима, като заяви, че пред него има бъдеще.

„Той се справя добре с тренировките. Харесва се на феновете, както и на останалите в отбора, действително е добро момче. Не знам дали Бербатов го е измъчил, но това със сигурност е бил добър урок за него”, сподели наставникът на Съндърланд.