Нотингам Форест победи Съндарланд с 2:1, в мач от турнира за Купата на Футболната асоциация на Англия, за юноши до 18 години. Огромен дял за успеха на момчетата от града на Робин Худ имаше българският страж Димитър Евтимов, който бе последна преграда пред домакините. Заради контузии, отборът на Митко бе с няколко почти детски попълнения, но успя да се справи, с което заслужи похвалите на цялото ръководство, а иначе сдържаният шеф на академията Ник Маршал се радваше, като малко дете.

"Съндърланд бяха доста по-големи от нас и това ме тревожеше, но успяхме. Миналата година бяхме в същата ситуацията и си изпатихме", коментира Маршал. Двете попадения за Нотингам реализира Патрик Барнфорд.

Юношеският национал на България ще има изключително кратка почивка. Той ще се прибере на 21 декември и ще отлети обратно за Англия на връх Нова година - 1 януари. Този факт не е случаен, защото на Митко се разчита да продължи развитието си със същите широки крачки и съвсем скоро да запише "група" на първия отбор.

Той вече пази и в Резервната лига и всички са изумени от темповете на адаптация на шуменеца, отлетял към двукратния европейски шампион от Чавдар (Етрополе).