Съпругата на национала Владимир Манчев – Елеонора ще бъде домакин на финала на конкурса Мисис Вселена. Церемонията ще се проведе за първи път в България на 27 юни. Нора спечели титлата Мисис България миналата година и има правото да представя родината ни във финала на конкурса.

Самият Владо Манчев ще има възможността за първи път да бъде близо да съпругата си при участията й на модния подуим, тъй като заради мачовете на своя Валядолид не успя да гледа на живо как й слагат короната за най-красивата омъжена българка, а и част от изявите й като манекен.

„Най-хубавото е, че Владо ще бъда до мен и ще ме подкрепя с каквото може. Това е най-важното. Той се прибира след една седмица от Испания. Искам да спечеля световната корона! Не знам какви са шансовете ми, защото не съм виждала другите участнички. Дано журито бъде обективно при оценките си. Много се притеснявам, защото това е голяма отговорност за мен да представям България на световния конкурс. Надявам се всички българи да ме подкрепят,” разкри пред Гонг Елеонора Манчева.

Заявки за Мисис Вселена са подали 50 държави, но след пресявка по снимки, кандидатките са били ограничени. Финалната селекция включва 20 красавици, а Нора ще влезе в ролята на домакин на конкурса.

„Покрай мачовете на националите се видях със съпругите на Мартин и Стилиян Петров, но с тях не сме обсъждали дали имат желание и те да участват в конкурс като Мисис България. Сега подготвям тоалетите си за трите кръга на надпреварата. На фитнес не ходя, не спазвам диети,” сподели още г-жа Манчева.