Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов струва 50 милиона евро. Такава цена е определена за нападателя от шефовете на Тотнъм, съобщава Sunday Mirror.

Ако някой клуб се навие да даде толкова пари за българския нападател, „шпорите” ще направят истински финансов удар. Звездата на България бе закупена от лондончани за 16 милиона евро от Байер Леверкузен.

В информацията се твърди, че дори испанският Барселона следи изявите на Бербо. Медиите в Европа не спират да спрягат различни имена на отбори, които имат интерес към централния нападател. Според Sunday Mirror обаче с най-голям шанс за закупуването на Димитър Бербатов са Манчестър Юнайтед и Челси. Преди време пък се заговори, че Манчестър Сити има възможност да извади 32 милиона паунда.

Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид, както и италианските Милан и Интер, според Mirror, също са сред кандидатите за капитана на трикольорите ни, твърди изданието, което обаче не скрива, че мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос няма намерение да се раздели със звездата си.

Вчера Димитър Бербатов реализира в мрежата на Блекбърн своя гол номер 22 с фланелката на Тотнъм от началото на сезона.