Вратарят на Твенте Ники Михайлов разкри някои свои виждания относно случилото се в личния му живот. Националът е сигурен, че е намерил точния човек, с който се чувства добре до себе си. От известно време Ники ходи сериозно с Александра Арабаджиева, която е от Пловдив.

„Всичко между нас върви добре. Отсреща имам добър човек, който се държи перфектно с мен. Така че е естествено и аз до го правя. На този етап всичко е добре. Млади сме, не мислим за годежи и бебета”, откровен бе пред Гонг вратарят, който е собственост на Ливърпул.

„Не искам връзката ни да бъде на показ. Явно момичетата, с които съм бил досега, са искали точно това от връзките ни. Желанието им е било да се показват по вестници и списания. В последствие разбрах, че са си правили PR на мой гръб. При Алекс няма такова нещо. Тя е против тези работи. Дразни се, когато пишат за някакви жени, свързани с мен. 100 % твърдя, че мисля само за нея, добре ни е заедно”, завърши Ники Михайлов, който даде обширно интервю за предаването „Гол линия”.