Новият мениджър на Селтик Тони Моубри не отече, но и не потвърди за интерес към българския национал Станислав Ангелов. Наставникът на шотландския тим обаче бе категоричен, че отборът му към този момент не е влизал в контакт с ръководството на Енерги Котбус.

Преди ден, в медиите се появи информация, че Селтик иска да привлече бившия футболист на Левски.

„Набелязали сме съответните футболисти, ще направим мащабна селекция, тъй като целта ни е да станем отново шампиони. Не мога да коментирам дали има интерес към Станислав Ангелов, но не мога и да отрека. Мога да кажа само, че не сме влезли в контакт с Енерги”, сподели треньорът.

„Със сигурност ще ми бъде доста трудно през летния трансферен прозорец, тъй като аз съм нов в Селтик, ще трябва да се запозная и с футболистите, които имам. Знам, че Стилиян Петров е играл в отбора. Той е един добър футболист и е дал много на Селтик, но отново ще кажа, че в момента не искам да коментирам темата за Станислав Ангелов, както и други трансферни спекулации”, добави Тони Моубри.

Пелето си търси нов отбор, след като настоящият му тим Енерги Котбус изпадна от Първа Бундеслига, а феновете на отбора не крият негативното си отношение към българина.