Защитникът на националния отбор на България Николай Бодуров бе наречен "Машината", в представянето си в новата програма за мача срещу Блекпул.

Тази вечер Фулъм приема Блекпул в мач от Чемпиъншип.

Основното интервю в програмката е именно с Бодуров, който споделя впечатленията си от първите месеци на "Крейвън котидж".

"Не очаквах да стартираме по този начин сезона, особено с наличните играчи и амбициите ни. Но това е футболът. Все пак се надявам скоро да заемем мястото, което ни се полага - в Премиършип," коментира бранителят.

"Откакто съм тук, се случиха доста катаклизми. Мениджърът, който ме доведе в отбора, Феликс Магат, вече не е тук, но във футбола стават такива неща," продължава Бодуров.

"Сега, с новия треньор, има промени, и в тренировъчния процес. На психологическа основа също имаше промени, и сега мислим много по-позитивно. Започваме да напредваме. Мисля, че той е много добър мениджър, разбира футбола. Знам, че под ръководството на Кит, ще постигнем търсения успех," не спести Бодуров добри думи за наставника си Кит Саймънс.

"Английският футбол е много силов и много по-бърз. Но аз съм хамелеон, адаптирам се добре към околната среда," отбелязва още Николай Бодуров.