Българският нападател на Манчестър Сити Мартин Петров даде специално интервю за gong.bg след невероятния си мач срещу Фулъм, в който отбеляза два гола и направи асистенция, но въпреки това „гражданите” не успяха да стигнат до победата след 3:3.

„Благодаря за комплиментите. Наистина много съм радостен, че вкарах тези два гола. Изпуснахме победата, но не трябва да бъдем максималисти. Заслугата е не само моя, но и на моите колеги”, коментира Марто.

„Надявам се в другите мачове да имам такъв шанс и късмет, но и отборът да побеждава. Нормално е да ми трябва малко аклиматизация, но не само на мен, а и на моите съотборници”, сподели българският футболист на Сити.

„Мястото в класирането ни дава още повече самочувствие. Играем мач за мач. Апетитът идва с яденото. Нямаме поставени цели. Атмосферата е много добра”, добави българският национал.

„Трябва да си свършим нашата работа и да спечелим трите си мача в евроквалификациите и след това да гледаме другите. Адаптирах се благодарение на този страхотен колектив в отбора. Публиката ни е невероятна”, завърши Мартин Петров.