Валери Божинов и Мартин Петров по всяка вероятност ще започнат като титуляри за своя Манчестър Сити в срещата с датския Мидтиланд от турнира за Купата на УЕФА, съобщават медиите в Англия.

Мениджърът на „небесносините” Марк Хюз пък заяви, че неговите момчета са изтеглили късата клечка при жребия в надпреварата в Европа. Според него това е един от най-трудните противници, които можеха да се паднат на неговия отбор в този етап от надпреварата, съобщава „Manchester Evening News”.

Английският тим излиза срещу датчаните в 21:45 в Манчестър.

Новините за Хюз са добри, след като стана ясно, че Мартин Петров, Валери Божинов и Майка Ричардс ще са негово разположение, след като и тримата се възстановиха от контузии. В състава може да попадне и спряганият за трансфер Ведран Чорлука.

„Валери се представя страхотно откакто се възстанови от контузията си. Играе с усмивка на лице. Ще бъде ключов играч за нас, има потенциала да решава всеки един мач”, заяви Хюз.

Ето и възможния състав на Манчестър Сити за срещата с Мидтиланд: Харт, Чорлука, Дън, Ричардс, Бен Хайм, Елано, Фернандес, Джонсън, Петров, Стъридж и Божинов.