Футболистът на Манчестър Сити Мартин Петров заяви, че очаква през следващия сезон неговият отбор да бъде още по-силен и да се представи по-добре.

„Аз се чувствам част от клуба. Ние имаме някой много добри футболисти. Много чужденци, които правят отбора много добър. Мисля, че през следващия сезон ще бъде още по-добри”, сподели крилото на „гражданите” пред клубния сайт.

„Това е нашата амбиция. Нуждаем се от повече точки, отколкото спечелихме през тази. Трябва да свършим около 5-6 място. Невероятно е да победиш два пъти Манчестър Юнайтед”, добави футболистът на Сити.

„Това бе много важно за нас и феновете ни. Играхме много добре през първите месеци на сезона и дълго време бяхме сред първите пет. Знам, че по-трудно е да задържиш позицията в края на сезона, но смятам, че тази година беше отлична за нас”, каза българският национал.

„ Очаквах трудно да се приспособя, но когато дойдох тук разбрах, че ще е лесно, защото имаше много хора, които ми помогнаха. Учил съм немски, френски и испански и изучаването на английския не ми беше толкова трудно, както на съпругата ми и моето семейство. Ние сме щастливи в Манчестър”, завърши Мартин Петров.